Vårt företag

Bolaget Mediainvest grundades år 1999 i syftet att producera tryckt media och erbjuda företag marknadsföring. Genom åren har bolaget startat flertalet tidningar med ett mål att skapa något som tilltalar både läsare och annonsörer. Mediainvest är ett småskaligt bolag som agerar lokalt och har som ambition att fortsätta producera högkvalitativt och läsarvänligt innehåll.  

Vår ambition är att producera material för att locka läsare såväl som annonsörer. Genom åren har vi producerat och distribuerat fler än 2 000 000 tidningar. Vårt mål är att fortsätta vara starka inom tryck och att erbjuda goda kundrelationer. Vi är alltid öppna för nya idéer. 

DSC07517-2

Arbete

Vi producerar, distribuerar tidningar samt säljer innehåll och marknadsföring till såväl lokala som rikstäckande företag.

Målbild

Vi strävar efter goda kundrelationer och samarbeten som ger resultat. Vi vill hjälpa företag att växa.

Värdegrund

Kontakta oss

Att ta kontakt med oss kostar ingenting. Det kostar heller ingenting att få en offert på vad din marknadsföring skulle kosta. Du får allting svart på vitt och utan ytterligare krav. 

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Självklart är du också välkommen att besöka oss direkt.